Vissza a témákhoz

Nincs plusz erő
FORD Fiesta Mk6 Hatchback (JA8, JR8)

  • FORD Fiesta Mk6 Hatchback (JA8, JR8) 1.6 Ti
    @user_2237006 Feb 12, 2024
    Tag
    Sziasztok! Van egy 2011 es 1.6 ti vct fiestam!
    A sima szűrőt direkt szűrőre cseréltem! A hanga oblosebb volt ( ez volt a cél, hangos kipufogó helyett) de az ero mintha elment volna! Az auto kb 3000 4000 es fordulatnal gyári állapotba produkált még némi plusz erőt! Erezhetően elkezdett húzni! Az erő hiányában visszaszereltem inkább eredetire kb fel évig használtam így… azóta ez a plusz eltűnt… az auto indulásnál húz megy nem fullad… indításnál sem fullad de ez a plusz erő eltűnt… nem reagál 3 4 ezer folott mint régebben … uj gyertya plusz kabel es 100 as benzinnel használom, hibakód nincs, lambdaszondak elvileg jok, fals levegot nem sziv, nem fuj ki sehol elvileg! Fojtószelep tiszta! Légtömegmérő is jó! Mi lehet a gond??? Mit nézzek még meg?!?!
    Válasz

    Elkezdve

    12.02.24

    Utolsó válasz

    28.02.24

    Válaszok

    1

    Megtekintések

    39

  • @Clearders Feb 28, 2024
    Tag
    Helló, 
    Lehet, hogy probléma van a fázisszabályozóval, megfelelő diagnosztikát kell végezni, esetleg vezetés közben nézni a paramétereket, hogy megérts, mi a probléma
    Válasz

A fórumba csak regisztrált felhasználók írhatnak.

Telepítse az AUTODOC CLUB app-ot!

Személyes autóköltség-kezelője, karbantartási tippek, emlékeztetők közelgő időpontokról és szerviz szolgáltatás időközökről, „csináld magad” javítási utasítások - mindezt a telefonján.

Autodoc CLUB app qr-code
Szkennelés

Az alkalmazás letöltéséhez:

Autodoc CLUB App icon