Vissza a témákhoz

Hibajelenség
PEUGEOT 206 SW (2E/K)

  • SUZUKI VITARA (LY) 1.4 Hybrid (Mild Hybrid)
    @user_340033 May 01, 2021
    Tag
    Kedves klubtársak! Peugeot 206 sw autómnak furcsa hibái van. Indításkor sok esetben, (nem mindig) kolompol valami.  Néha a motorellenőrzés ikon világit, és közben kolompol. Leállítom, kisvártatva beindítom, és mintha mi sem történt volna hiba jelzés nélkül működik napokig.
    Hidegen indítva (szintén néha!) nincs alapjárat. Leáll a motor. Újra indítom, bőgetem kicsit, persze füstól is, aztán hibátlanul működik egész nap.
    Lehet, hogy ezek az észlelt hibák összefüggésben vannak egymással? Mi okozhatja a hibákat? Volt már valamelyikőtöknek hasonló esete?
    Előre is köszönöm, ha valaki válaszol.
    Válasz

    Elkezdve

    01.05.21

    Utolsó válasz

    30.09.21

    Válaszok

    2

    Megtekintések

    1391

  • @user_576368 Sep 24, 2021
    Tag
    Üdv.olyan problemam van.hogy a kijelzon megjelenik egy kulcs es nem tudom beinditani.uj tulajdonos vagyok kerem segitsetek
    Válasz
  • @Valika Tóth Sep 30, 2021
    AUTODOC szakértő

     Jó napot kívánunk

    Ha a villáskulcs jelenik meg a kijelzőn, ez szervizintervallumot jelenti. Ettől függetlenül az autónak el kell indulnia. A villáskulcs jelzés kikapcsolható. Ehhez be kell kapcsolnia a gyújtást, a villáskulcsnak villognia kell. Kapcsolja ki a gyújtást majd nyomja meg és tartsa lenyomva a napi futásteljesítmény gombot. Kapcsolja be a gyújtást, és ahol a kulcs megjelent, az időjelentést nullára kell állítani. Ezután le kell kapcsolni a gyújtást, így a szervizkulcs eltűnik. Próbálja meg ezt a módszert, és lehetséges, hogy az autó utána elindul.

    Tisztelettel
    AUTODOC csapat.

    Válasz

A fórumba csak regisztrált felhasználók írhatnak.

Telepítse az AUTODOC CLUB app-ot!

Személyes autóköltség-kezelője, karbantartási tippek, emlékeztetők közelgő időpontokról és szerviz szolgáltatás időközökről, „csináld magad” javítási utasítások - mindezt a telefonján.

Autodoc CLUB app qr-code
Szkennelés

Az alkalmazás letöltéséhez:

Autodoc CLUB App icon