Vissza a témákhoz

A tolatóradar folyamatosan sípol PEUGEOT 308 SW I (4E_, 4H_)

PEUGEOT 308 SW I (4E_, 4H_)
@Nolen
22.04.2021 14:23
Tag


Üdv mindenkinek! A használtan vett Peugeot 308 SW kocsimba az előző tulajdonos tolatóradart rakatott utólag. A radar napos, meleg időben teljesen jól működik, pontosan jelzi a kocsi és a mögötte lévő tárgyak távolságát. Esős, nyirkos időben vagy téli reggeleken azonban a tolatóradar teljesen megzavarodik, és vagy összevissza csipog vagy folyamatosan sípol, akkor is, ha nincs semmi az autó mögött. Mi lehet az oka ennek a jelenségnek? Kontakthiba? Vagy nem jó minőségű a radar, ami be lett építve? Merre keressem a hibát? 


Elkezdve

22.04.21

Utolsó válasz

26.04.21

Válaszok

1

Megtekintések

4331

  • PEUGEOT
    @Dragan
    26.04.2021 19:15
    Tag
    Sajnos én az tippelem, hogy ez egy olyan hiba, ami a gyengébb minőségű radaroknál jelentkezik. Az lehet, hogy esőben a víz felgyűlik a fej fegyverzetei között. A radarfej maga két elemből elemből áll, és közöttük egy szigetelő szilikongyűrű található, bár egyes esetekben csak légrés. Ha bevizesedik az elválasztó és szigetelő réteg, a radar a nedves részt érzékeli, és ezért sípol vagy folyamatosan vagy össze-vissza.
Telepítse az AUTODOC CLUB app-ot!
Személyes autóköltség-kezelője, karbantartási tippek, emlékeztetők közelgő időpontokról és szerviz szolgáltatás időközökről, „csináld magad” javítási utasítások - mindezt a telefonján.
Szkennelés a QR-kódot részére AUTODOC CLUB app-ot
Szkennelés

Az alkalmazás letöltéséhez:

  • - szkennelje be a QR-kódot
  • - letöltés az App Store-ból
  • - letöltés a Google Play áruházból
Autodoc CLUB App icon