Vissza a témákhoz

Hibajelenség PEUGEOT 206 SW (2E/K)

SUZUKI VITARA (LY) 1.4 Hybrid (Mild Hybrid)
@user_45439
01.05.2021 22:43
Tag
Kedves klubtársak! Peugeot 206 sw autómnak furcsa hibái van. Indításkor sok esetben, (nem mindig) kolompol valami.  Néha a motorellenőrzés ikon világit, és közben kolompol. Leállítom, kisvártatva beindítom, és mintha mi sem történt volna hiba jelzés nélkül működik napokig.

Hidegen indítva (szintén néha!) nincs alapjárat. Leáll a motor. Újra indítom, bőgetem kicsit, persze füstól is, aztán hibátlanul működik egész nap.

Lehet, hogy ezek az észlelt hibák összefüggésben vannak egymással? Mi okozhatja a hibákat? Volt már valamelyikőtöknek hasonló esete?

Előre is köszönöm, ha valaki válaszol.

Elkezdve

01.05.21

Utolsó válasz

30.09.21

Válaszok

2

Megtekintések

1530

  • @user_72894
    24.09.2021 09:07
    Tag
    Üdv.olyan problemam van.hogy a kijelzon megjelenik egy kulcs es nem tudom beinditani.uj tulajdonos vagyok kerem segitsetek
  • @Valika Tóth
    30.09.2021 17:06
    AUTODOC szakértő

     Jó napot kívánunk


    Ha a villáskulcs jelenik meg a kijelzőn, ez szervizintervallumot jelenti. Ettől függetlenül az autónak el kell indulnia. A villáskulcs jelzés kikapcsolható. Ehhez be kell kapcsolnia a gyújtást, a villáskulcsnak villognia kell. Kapcsolja ki a gyújtást majd nyomja meg és tartsa lenyomva a napi futásteljesítmény gombot. Kapcsolja be a gyújtást, és ahol a kulcs megjelent, az időjelentést nullára kell állítani. Ezután le kell kapcsolni a gyújtást, így a szervizkulcs eltűnik. Próbálja meg ezt a módszert, és lehetséges, hogy az autó utána elindul.


    Tisztelettel

    AUTODOC csapat.



Telepítse az AUTODOC CLUB app-ot!
Személyes autóköltség-kezelője, karbantartási tippek, emlékeztetők közelgő időpontokról és szerviz szolgáltatás időközökről, „csináld magad” javítási utasítások - mindezt a telefonján.
Szkennelés a QR-kódot részére AUTODOC CLUB app-ot
Szkennelés

Az alkalmazás letöltéséhez:

  • - szkennelje be a QR-kódot
  • - letöltés az App Store-ból
  • - letöltés a Google Play áruházból
Autodoc CLUB App icon