Vissza a témákhoz

Generátorhiba hang TOYOTA

@Mihály
22.04.2021 14:30
Tag


Néhány hete hangos “sziszegő” hangot kezdtem hallani a kocsiban. Arra gondoltam, hogy ez vagy a szervoszivattyú, vagy a generátor, vagy a hosszbordás szíjfeszítő hibája lehet. Mivel a hosszbordásszíjat és a feszítőt nemrég cseréltem, nem az lesz. Ha meg szervo hiba lenne, akkor a kormány tekerésekor is morogna. Szóval szerintem a generátor lesz a ludas. Szerintetek lehet ez

generátorhiba hang? Ha leszedem, tudom valahogy ellenőrizni, hogy tényleg az? Azért itt érdeklődöm elsőként, mert jó lenne a legolcsóbban megúszni a dolgot. Köszi előre is. 


Elkezdve

22.04.21

Utolsó válasz

05.07.23

Válaszok

2

Megtekintések

541

  • TOYOTA
    @Anyád
    26.04.2021 19:18
    Tag
    Hát látatlanban ezt így elég nehéz megmondani. De ha szerinted a generátor, hát akkor vedd le a generátort, és nézd meg, hogy a szíjtárcsa kotyog-e. Ha megforgatod, még így is hallod, ha rossz a csapágy. A kezeden is érzed, hogy „rág” a csapágy.
  • @user_174160
    05.07.2023 13:28
    Tag
    A témához kapcslódva első indításkor különhang ami később elmúlik generátor felújítás csapágy vizszivattyú csere megvolt hang maradt mi lehet még 
Telepítse az AUTODOC CLUB app-ot!
Személyes autóköltség-kezelője, karbantartási tippek, emlékeztetők közelgő időpontokról és szerviz szolgáltatás időközökről, „csináld magad” javítási utasítások - mindezt a telefonján.
Szkennelés a QR-kódot részére AUTODOC CLUB app-ot
Szkennelés

Az alkalmazás letöltéséhez:

  • - szkennelje be a QR-kódot
  • - letöltés az App Store-ból
  • - letöltés a Google Play áruházból
Autodoc CLUB App icon