Vissza a témákhoz

Generátorhiba hang TOYOTA

@Mihály
22.04.2021 14:30
Tag

Néhány hete hangos “sziszegő” hangot kezdtem hallani a kocsiban. Arra gondoltam, hogy ez vagy a szervoszivattyú, vagy a generátor, vagy a hosszbordás szíjfeszítő hibája lehet. Mivel a hosszbordásszíjat és a feszítőt nemrég cseréltem, nem az lesz. Ha meg szervo hiba lenne, akkor a kormány tekerésekor is morogna. Szóval szerintem a generátor lesz a ludas. Szerintetek lehet ez

generátorhiba hang? Ha leszedem, tudom valahogy ellenőrizni, hogy tényleg az? Azért itt érdeklődöm elsőként, mert jó lenne a legolcsóbban megúszni a dolgot. Köszi előre is. 

Elkezdve

22.04.21

Utolsó válasz

05.07.23

Válaszok

2

Megtekintések

677

• TOYOTA
    @Anyád
    26.04.2021 19:18
    Tag
    Hát látatlanban ezt így elég nehéz megmondani. De ha szerinted a generátor, hát akkor vedd le a generátort, és nézd meg, hogy a szíjtárcsa kotyog-e. Ha megforgatod, még így is hallod, ha rossz a csapágy. A kezeden is érzed, hogy „rág” a csapágy.
  • @user_1713800
    05.07.2023 13:28
    Tag
    A témához kapcslódva első indításkor különhang ami később elmúlik generátor felújítás csapágy vizszivattyú csere megvolt hang maradt mi lehet még 
Autodoc CLUB App icon
Ideje alkatrészeket cserélni? Most még jobb ajánlatokat találsz Shop alkalmazásunkban.
Szkennelés a QR-kódot részére AUTODOC CLUB app-ot
SZKENNELJ BE