Hogyan szabaduljon meg az autójában lévő kellemetlen szagtól

Hogyan szabaduljon meg az autójában lévő kellemetlen szagtól
 7 egyszerű lépés 
 1. Rendszeresen takarítsa az autó utasterét.
  Használjon porszívót, speciális szereket, valamint szükség esetén törlőket és keféket is. Töröljön le az autó belsejében minden felületet. Minden termék használata előtt ellenőrizze az útmutatót. A takarítás után szellőztesse ki az utasteret és hagyja megszáradni.

 2. Távolítsa el az autóból a hulladékot.
  Győződjön meg arról, hogy nincs hulladék az ülések, a szőnyegek, a gyerekülés alatt, a kesztyűtartóban vagy a csomagtérben.

 3. Rendszeresen tisztítsa meg a hamutartót.
  Ha az autóban dohányzik, tartsa tisztán a hamutartót: távolítsa el a csikkeket és a hamut, és alaposan tisztítsa meg a hamutartót. A legjobb megoldás az lenne, ha nem dohányozna a gépkocsiban.

 4. Azonnal törölje fel a kiömlött folyadékokat.
  Használjon nedvszívó ruhákat, kendőket, szivacsokat vagy papírtörlőt. Finoman töröljön, ne dörzsölje a felületet. Használjon különleges szereket, ha szükséges. Mindenképpen szellőztesse ki a gépkocsit, miután feltakarította a kiömlött folyadékot.

 5. Időben cserélje ki az kabinszűrőt.
  A kabinszűrő átlagos élettartama 10–15 000 km.

 6. Tisztítsa meg a légkondicionáló rendszert.
  Megpróbálhatja saját maga kitisztítani a légkondicionáló rendszert speciális termékek segítségével, de azt ajánljuk, hogy a légkondicionáló antibakteriális kezeléséhez inkább vigye szakemberhez az autót.

 7. Használjon légfrissítőket
  Válassza ki azt a típusú és illatú légfrissítőt, amit a legjobban kedvel. Csak akkor használjon légfrissítőt, ha már megszüntette a kellemetlen szagok forrását, ne próbálja elfedni ezeket.
Profilja a személyes segítője.

Autós kiadások, autós napló és a alkatrészcsere-ütemezés; kedvenc anyagok, jegyzetek és dokumentumainak mentése