AUTODOC FORUM / Beszélgetések az autókról márka alapján / RENAULT / Nincs kilométer (ill. oil OK) kijelzés.

Vissza a témákhoz

Nincs kilométer (ill. oil OK) kijelzés.
RENAULT

  • @user_2190828 Jan 28, 2024
    Tag
    Üdvözletem! 
      Renault Megane Classic (Alizé 16V)  autóval kapcsolatban lenne problémám. Mégpedig a  műszerfalban lévő (SAGEM)  jobb oldali mutatós műszer (km/h) alsó részén lévő kijelző ablakban nem látható a futott km, ill. az oil. OK  jelzés.
     Kiderítettem, hogy  a kijelző ablak alsó részén, belül lévő világító testek nem világítanak. Próbaként be lett rakva egy másik  műszerfal és azzal működik (láthatóan világítanak a kis lámpák) a km és az oil OK kijelzés.
     Tulajdonképpen az igazi probléma: Hogyan lehet szétszedni a műszerfalat, hogy hozzáférjek a világító testekhez, ami nagy valószínűség szerint elromlott.(Ha sorba vannak kapcsolva, akkor egy is elég hogy ne működjön.)
     A négy mutatós kijelző (fordulatszám, km/h, benzin szint és a hőmérséklet jelző) mutatója van útba szétszedéskor.  Lehet-e a mutatókat levenni? Ha igen,hogyan?
     Köszönettel:Lázár
    Válasz

    Elkezdve

    28.01.24

    Utolsó válasz

    28.01.24

    Válaszok

    0

    Megtekintések

    71

A fórumba csak regisztrált felhasználók írhatnak.

Telepítse az AUTODOC CLUB app-ot!

Személyes autóköltség-kezelője, karbantartási tippek, emlékeztetők közelgő időpontokról és szerviz szolgáltatás időközökről, „csináld magad” javítási utasítások - mindezt a telefonján.

Autodoc CLUB app qr-code
Szkennelés

Az alkalmazás letöltéséhez:

Autodoc CLUB App icon