AUTODOC FORUM / Beszélgetések az autókról márka alapján / OPEL / Milyen hátrányai vannak egy ilyen futásteljesítményű autónak?

Vissza a témákhoz

Milyen hátrányai vannak egy ilyen futásteljesítményű autónak?
OPEL Corsa D Hatchback (S07)

  • SKODA SUPERB Kombi (3T5) 1.9 TDI
    @hunoral Nov 05, 2021
    Tag
    Szóval megkaptam ezt a jelentést Carvertical, és azt látom, hogy nagy kilométeróra-visszatekerés történt. Milyen hátrányai vannak egy ilyen futásteljesítményű autónak? Segíthet ez az áralku során?
    Válasz

    Elkezdve

    05.11.21

    Utolsó válasz

    08.11.21

    Válaszok

    4

    Megtekintések

    560

  • @March 6, 1942 Nov 05, 2021
    Tag
    Szia
    Persze!!!!!!!!!!!!!!! hogy sokat segít az alkun, de hogy-ha én lennék a helyzetedben egyáltalán meg sem venném. Mivel elég sok ez a kilométer amit letekerték róla.
    Válasz
  • @marcell001 Nov 05, 2021
    Tag
    Well, it affects the overall condition of the car depending on what use the mileage has accumulated. The age of auto parts is usually determined by mileage and not the actual time of use, so you potentially have to spend more money to replace old parts after purchase. Furthermore, if the car has achieved this mileage in a city, it may be in a worse condition (more frequent braking, gear changes, and the like) because driving on the highway means less strain.
    Válasz
  • SUZUKI VITARA (LY) 1.6 DDiS (APK 416D)
    @dorinian Nov 05, 2021
    Tag

    Igen, egy ekkora visszatekerés valószínűleg igaz, mert ezekben a jelentésekben néha megjelennek kisebb visszatekerések, melyekről általában kiderül, hogy a biztosítónál vagy a szerelőnél elírtak valamit. Egy ilyen számot viszont nehéz lenne rosszul bejegyezni.

    Válasz
  • @Counts Nov 08, 2021
    Tag
    Ez tény és valóság, hogy-ha az autót városi közlekedésben használják akkor az alkatrészek sokkal kopottabbak mint az autópályán simán menetel, hiába a kilométeróra állás több lesz.
    De ott is, hogy-ha hajtották az autót és időben nem volt cserélve olaj vagy a többi apróság, akkor a motort döglött lesz.
    Válasz

A fórumba csak regisztrált felhasználók írhatnak.

Telepítse az AUTODOC CLUB app-ot!

Személyes autóköltség-kezelője, karbantartási tippek, emlékeztetők közelgő időpontokról és szerviz szolgáltatás időközökről, „csináld magad” javítási utasítások - mindezt a telefonján.

Autodoc CLUB app qr-code
Szkennelés

Az alkalmazás letöltéséhez:

Autodoc CLUB App icon