AUTODOC FORUM / Beszélgetések az autóalkatrészekről márka alapján / ATE / Miért nem ingyenesek az autótörténeti jelentések?

Vissza a témákhoz

Miért nem ingyenesek az autótörténeti jelentések?

  • @marcell001 Dec 01, 2021
    Tag

    Miért nem ingyenesek az autótörténeti jelentések?


    Válasz

    Elkezdve

    01.12.21

    Utolsó válasz

    02.12.21

    Válaszok

    2

    Megtekintések

    272

  • SKODA SUPERB Kombi (3T5) 1.9 TDI
    @hunoral Dec 01, 2021
    Tag

    Különböző webhelyek találhatók az interneten, amelyek le tudják ellenőrizni az autódat és jelentést is készítenek róla, azonban a legtöbbjük vagy nem ingyenes, vagy ingyenes, de alig mutat némi információt. Ha jó minőségű jelentést akarsz, erősen ajánlom a fizetős oldalakat, mint például a carvertical, carfax, autodna, ezek részletes jelentéseket adnak. Végül is ezekkel pénzt spórolhatsz úgy, hogy nem veszel meg egy rossz autót, ami sok munkát igényelne.

    Válasz
  • SUZUKI VITARA (LY) 1.6 DDiS (APK 416D)
    @dorinian Dec 02, 2021
    Tag

    Car history reports contain data collected from various international and official records. They provide data about a car that is retrieved from different countries around the world. Car history data providers check all sources and combine the data to create a complete, detailed report about your car. This saves you a lot of time and is not as expensive as searching for the data yourself, which would take a lot of time

    Válasz

A fórumba csak regisztrált felhasználók írhatnak.

Telepítse az AUTODOC CLUB app-ot!

Személyes autóköltség-kezelője, karbantartási tippek, emlékeztetők közelgő időpontokról és szerviz szolgáltatás időközökről, „csináld magad” javítási utasítások - mindezt a telefonján.

Autodoc CLUB app qr-code
Szkennelés

Az alkalmazás letöltéséhez:

Autodoc CLUB App icon