kulcs tanítás MERCEDES-BENZ E-osztály Sedan (W210)
MERCEDES-BENZ E-osztály Sedan (W210) E 220 D (210.004)
J. R.
09.01.2023 03:09
Tag
A kulcsban lévő elemek lemerültek, de csere után nem nyitja-zárja az ajtókat. A motor indul, de a tükörnél lévő zöld-piros led felváltva villog egy percig, majd elalszik. Tehát minden működik, csak az ajtó nyitás-zárás nem . Valaki tudja, hogy hogyan lehet megtanítani?
@ Gessookin16.01.2023 12:22TagA helyes programozás érdekében felvettem a kapcsolatot a szervizzel, ahol minden probléma nélkül és elég gyorsan megcsinálták 2000 Ft-ért- VW CORRADO (53I) 2.8 VR6Z. K.13.04.2023 20:47@ GessookinTag@ Gessookin Üdvözlöm, ugyanez a problémám a Mercédes e230 autómmal amit leírt az elözményekben, hogy nem tudom lecsukni az ajtókat a távirányítóval, a lámpák viszont felvillannak. Mehanikusan nyitom zárom az egy gombos bicskakulccsal. Ma 10 autókulcsossal és szervízzel beszéltem és senki nem akar vele foglalkozni. Szeretném megoldani a problémát. Melyik szervíz foglalkozik vele? Ha tudna segíteni valaki... Nem árt ha egy pótkulcsot is készítene valaki. Köszönöm a válaszát. Focus6Zsuzsanna Bp
@roow5Teey22.04.2023 08:34TagHellóSzerintem ebben az esetben próbáld meg felvenni a kapcsolatot Mercedes szervizzel, ott mindenképp segíteni fognán.- @user_211615002.01.2024 18:00TagMercedes kézikönyv 45.oldal : Záróberendezés szinkronilázása. " A távirányító jel kilépőjét a belső visszapillantóra kell irányítani és az adó gombot 2 X megnyomni . Ezt követően ,30mp-en belűl a kulcsot a 2. állásba kell fordítani . Üdv.
- VW CORRADO (53I) 2.8 VR6Z. K.01.05.2025 06:46TagMercedes-Benz modell: W210 tipus E230 (210.37) benzin, 150LE 110 kwautomata váltós, 4 sebességes 1996 év
Kérem segítsenek! Egyre nehezebben tudtam indítani az egygombos bicskakulccsal. Végül pár órával később már nem tudtam ráadni a gyújtást. Az autó parkolóhelyzetben maradt, így a hátsó kerék fixben maradt, nem mozdítható, ezért vontatni se tudjuk, autómentő se tudta trailerre tenni.
Elemet cseréltünk a távirányítóba de hiába.
Az autóra nem tudom ráadni a gyújtást. Egyelőre az ajtók a kulccsal ki-be nyithatók. Mi lehet a probléma? Biztosíték? Elfelejtette a távirányító a feladatát? Egyéb? Az ezer biztosítékból hol találom ami ezt vezérli?
Kérem segítsenek mert nem tudom hazavinni az autót így szervízbe sem tudom elvinni!!! Nincs hozzá kézikönyvem sem pótkulcsom.
Pest megye