Vissza a témákhoz

kulcs tanítás MERCEDES-BENZ E-osztály Sedan (W210)

MERCEDES-BENZ E-osztály Sedan (W210) E 220 D (210.004)
J. R.
09.01.2023 03:09
Tag
A kulcsban lévő elemek lemerültek, de csere után nem nyitja-zárja az ajtókat. A motor indul, de a tükörnél lévő zöld-piros led felváltva villog egy percig, majd elalszik. Tehát minden működik, csak az ajtó nyitás-zárás nem . Valaki tudja, hogy hogyan lehet megtanítani?

Elkezdve

09.01.23

Utolsó válasz

01.05.25

Válaszok

5

Megtekintések

1653

• @ Gessookin
    16.01.2023 12:22
    Tag
    A helyes programozás érdekében felvettem a kapcsolatot a szervizzel, ahol minden probléma nélkül és elég gyorsan megcsinálták 2000 Ft-ért
    • VW CORRADO (53I) 2.8 VR6
      Z. K.
      13.04.2023 20:47
      @ Gessookin
      Tag
      @ Gessookin Üdvözlöm, ugyanez a problémám a Mercédes e230 autómmal amit leírt az elözményekben, hogy nem tudom lecsukni az ajtókat a távirányítóval, a lámpák viszont felvillannak. Mehanikusan nyitom zárom az egy gombos  bicskakulccsal. Ma 10 autókulcsossal és szervízzel beszéltem és senki nem akar vele foglalkozni. Szeretném megoldani a problémát. Melyik szervíz foglalkozik vele? Ha tudna segíteni valaki... Nem árt ha egy pótkulcsot is készítene valaki. Köszönöm a válaszát. Focus6Zsuzsanna Bp
  • @roow5Teey
    22.04.2023 08:34
    Tag
    Helló
    Szerintem ebben az esetben próbáld meg  felvenni a kapcsolatot  Mercedes szervizzel, ott mindenképp segíteni fognán.
  • @user_2116150
    02.01.2024 18:00
    Tag
    Mercedes kézikönyv 45.oldal : Záróberendezés szinkronilázása.  " A távirányító jel kilépőjét a belső visszapillantóra kell irányítani és az adó gombot 2 X megnyomni . Ezt követően ,30mp-en belűl a kulcsot a 2. állásba kell fordítani .  Üdv.
  • VW CORRADO (53I) 2.8 VR6
    Z. K.
    01.05.2025 06:46
    Tag
    Mercedes-Benz modell: W210 tipus E230 (210.37) benzin, 150LE 110 kwautomata váltós, 4 sebességes 1996 év

Kérem segítsenek! Egyre nehezebben tudtam indítani az egygombos bicskakulccsal. Végül pár órával később már nem tudtam ráadni a gyújtást. Az autó parkolóhelyzetben maradt, így a hátsó kerék fixben maradt, nem mozdítható, ezért vontatni se tudjuk, autómentő se tudta trailerre tenni.
    Elemet cseréltünk a távirányítóba de hiába.
    Az autóra nem tudom ráadni a gyújtást. Egyelőre az ajtók a kulccsal ki-be nyithatók. Mi lehet a probléma? Biztosíték? Elfelejtette a távirányító a feladatát? Egyéb? Az ezer biztosítékból hol találom ami ezt vezérli?
    Kérem segítsenek mert nem tudom hazavinni az autót így szervízbe sem tudom elvinni!!! Nincs hozzá kézikönyvem sem pótkulcsom.
    Pest megye
Autodoc CLUB App icon
Ideje alkatrészeket cserélni? Most még jobb ajánlatokat találsz Shop alkalmazásunkban.
Szkennelés a QR-kódot részére AUTODOC CLUB app-ot
SZKENNELJ BE