Sebességváltó gomb csere OPEL Antara (L07) (05.2006 - ...)
- @N.02.08.2024 05:45TagSzia
Sajnos semmi más váltó gomb nem lesz jó az autóhoz, csak eredeti gyári, ezt hivatalos márkakereskedőnél kapható. Sem után gyártott sem más autóról való nem fog működni, nem illik bele.
Már kipróbáltam ötfélét.- OPEL ANTARA 2.0 CDTI 4x4@user_29186321.08.2024 07:36@N.TagKöszönöm, nem túl jó hír!
- @user_36067427.08.2024 20:13TagSzia! Jó kérdés, nem vagy egyedül ezzel a problémával. Az Opel Antara váltógomb cseréje valóban nem egyszerű feladat, különösen, ha a speciális 5 sebességes, hátramenet előtti váltógombról van szó. Több fórumon is olvastam, hogy néhány tulajdonos sikeresen helyettesítette más Opel modellek gombjaival, például az Astra vagy Insignia gombjával, de ezekhez némi átalakítás szükséges. A leszereléshez először finoman el kell távolítani a bőrborítást, majd egy csavaró mozdulattal le lehet húzni a váltógombot. Ha nem vagy biztos benne, érdemes szakemberhez fordulni, nehogy megsérüljön valami. Sok sikert!
- @SilentStorm1313.09.2024 20:46TagOlvastalak, és rájöttem, hogy jobb lenne elmenni a műhelybe.
5 sebességes (hátramenet az 5.-el szemben) Opel Antara váltógomb cserére szorul, de nem találok csere darabot.
Tud-e segíteni valaki, mivel tudom helyettesíteni és mi a leszerelés módja?
Köszönöm!