Vissza a témåkhoz

GenerĂĄtorhiba hang
TOYOTA

  • @MihĂĄly Apr 22, 2021
    Tag

    NĂ©hĂĄny hete hangos “sziszegƑ” hangot kezdtem hallani a kocsiban. Arra gondoltam, hogy ez vagy a szervoszivattyĂș, vagy a generĂĄtor, vagy a hosszbordĂĄs szĂ­jfeszĂ­tƑ hibĂĄja lehet. Mivel a hosszbordĂĄsszĂ­jat Ă©s a feszĂ­tƑt nemrĂ©g cserĂ©ltem, nem az lesz. Ha meg szervo hiba lenne, akkor a kormĂĄny tekerĂ©sekor is morogna. SzĂłval szerintem a generĂĄtor lesz a ludas. Szerintetek lehet ez
    generĂĄtorhiba hang? Ha leszedem, tudom valahogy ellenƑrizni, hogy tĂ©nyleg az? AzĂ©rt itt Ă©rdeklƑdöm elsƑkĂ©nt, mert jĂł lenne a legolcsĂłbban megĂșszni a dolgot. Köszi elƑre is. 

    VĂĄlasz

    Elkezdve

    22.04.21

    UtolsĂł vĂĄlasz

    05.07.23

    VĂĄlaszok

    2

    Megtekintések

    485

  • TOYOTA
    @AnyĂĄd Apr 26, 2021
    Tag
    HĂĄt lĂĄtatlanban ezt Ă­gy elĂ©g nehĂ©z megmondani. De ha szerinted a generĂĄtor, hĂĄt akkor vedd le a generĂĄtort, Ă©s nĂ©zd meg, hogy a szĂ­jtĂĄrcsa kotyog-e. Ha megforgatod, mĂ©g Ă­gy is hallod, ha rossz a csapĂĄgy. A kezeden is Ă©rzed, hogy „rĂĄg” a csapĂĄgy.
    VĂĄlasz
  • @user_1713800 Jul 05, 2023
    Tag
    A tĂ©mĂĄhoz kapcslĂłdva elsƑ indĂ­tĂĄskor kĂŒlönhang ami kĂ©sƑbb elmĂșlik generĂĄtor felĂșjĂ­tĂĄs csapĂĄgy vizszivattyĂș csere megvolt hang maradt mi lehet mĂ©g 
    VĂĄlasz

A fĂłrumba csak regisztrĂĄlt felhasznĂĄlĂłk Ă­rhatnak.

TelepĂ­tse az AUTODOC CLUB app-ot!

SzemĂ©lyes autĂłköltsĂ©g-kezelƑje, karbantartĂĄsi tippek, emlĂ©keztetƑk közelgƑ idƑpontokrĂłl Ă©s szerviz szolgĂĄltatĂĄs idƑközökrƑl, „csinĂĄld magad” javĂ­tĂĄsi utasĂ­tĂĄsok - mindezt a telefonjĂĄn.

Autodoc CLUB app qr-code
Szkennelés

Az alkalmazås letöltéséhez:

  • szkennelje be a QR-kĂłdot
  • letöltĂ©s az App Store-bĂłl
  • letöltĂ©s a Google Play ĂĄruhĂĄzbĂłl
Autodoc CLUB App icon