AUTODOC FORUM / Beszélgetések az autókról márka alapján / VW / Alvázszám kereső tapasztalatok

Vissza a témákhoz

Alvázszám kereső tapasztalatok
VW

  • SUZUKI VITARA (LY) 1.6 DDiS (APK 416D)
    @dorinian Dec 21, 2021
    Tag

    Sok Cravertical hirdetést láttam a Youtube-on. Próbálta már valaki? Megéri a pénzét? Talán megoszthatnátok a tapasztalataitokat, ha már próbáltátok. Előre is köszönöm.

    Válasz

    Elkezdve

    21.12.21

    Utolsó válasz

    22.12.21

    Válaszok

    2

    Megtekintések

    764

  • SKODA SUPERB Kombi (3T5) 1.9 TDI
    @hunoral Dec 21, 2021
    Tag

    Többször vettem már Carvertical jelentést. Az általános tapasztalat jó volt, de az információ mennyisége jelentésenként változott. Volt néhány beszélgetésem az ügyfélszolgálatukkal és a barátommal, aki jobban ismeri az ilyen dolgokat. Úgy tűnik, hogy a jelentés minősége nagyban függ az autótól, az országtól, ahol az autót tartották, és arról, hogy a tulajdonos hogyan gondoskodott az autóról. Jó példa, ha egy majdnem teljesen totálkáros autóról csak kisebb károkat tartalmazott a jelentés, de a tulajdonos megpróbálta maga kijavítani a kárt a testvére garázsában, a nagyobb károk nem jelentek meg a nyilvántartásban. A hivatalos adatbázisok vagy biztosítási nyilvántartások, és így a jelentés sem tartalmazta ezeket, de volt egy-két olyan jelentésem is, amelyek tartalmaztak képeket egy baleset vagy előző eladás után. Néha ezek a jelentések sok időt és pénzt spórolhatnak neked, de néha csak néhány alapvető adatot kapsz a futásteljesítményről, ami szintén hasznos, de nem éri meg az árát.


    Válasz
  • @marcell001 Dec 22, 2021
    Tag

    Magam is mindig szkeptikus vagyok az erősen reklámozott termékek vagy szolgáltatások iránt. A feleségem azonban nagyon akarta, hogy kipróbáljam a carverticalt, amikor tavaly autót kerestünk. Csak annyit mondhatok, hogy mindent megkaptam, amit kerestem. A jelentés a futásteljesítményt, az autó töréseivel kapcsolatos információkat, az eladási ár változását, a specifikációkat és a felszereltséget, valamint egyéb lényeges információkat is tartalmazott. Ellenőriztem a saját autómat is, hogy meggyőződjek róla, tényleg valódi információkat tartalmaz a jelentés, és minden részlet igaz-e.

    Válasz

A fórumba csak regisztrált felhasználók írhatnak.

Telepítse az AUTODOC CLUB app-ot!

Személyes autóköltség-kezelője, karbantartási tippek, emlékeztetők közelgő időpontokról és szerviz szolgáltatás időközökről, „csináld magad” javítási utasítások - mindezt a telefonján.

Autodoc CLUB app qr-code
Szkennelés

Az alkalmazás letöltéséhez:

Autodoc CLUB App icon